Ervaringen

"Sinds januari 2014 heb ik bij Irene een coaching traject gevolgd en heb veel geleerd. Bewustwording van mijn eigen talenten, drijfveren en kwaliteiten zowel op functie- als organisatie niveau en daardoor instaat mijzelf en medewerkers in hun kracht te zetten. Iedere leidinggevende zou de kans moeten krijgen om zo`n traject te mogen volgen, het is een verrijking van jezelf en daardoor een verrijking voor je medewerkers."

Loes Veenstra
Leidinggevende
Zorggroep Tellens

"Ik heb Irene leren kennen als gedreven professional met een praktische instelling. Juist de werkenergieanalyse® sluit prima aan bij het praktische. Na het invullen van de vragenlijst en het coaching gesprek heb je meteen een praktisch document in handen met praktische acties die uitgaan van eigen verantwoordelijkheid. Ik denk dat de werkenergieanalyse® prima aansluit bij balans vraagstukken en bij situaties waarin een verandering nodig is. Bijvoorbeeld bij middelmatig functioneren of als start voorafgaand aan een teamcoaching."

Silvia Vuist
Teamleider
Talant

"Ik heb samen met Irene gewerkt om teamprocessen binnen mijn team te stroomlijnen en het beste uit de individuen naar boven te halen. In dit dynamische proces hebben we verschillende methodieken gebruikt wat uiteindelijk tot succes leidde. Het prettige van onze samenwerking is echter niet alleen het uiteindelijke resultaat geweest, maar zeker ook de weg er naar toe."

Jelmer Dam
Teamleider Opleiden en Oefenen
Brandweer Leeuwarden

"Irene de Groot is een vakvrouw. Irene traint met passie en sluit uitstekend aan bij de vraag waardoor er enerzijds een hele plezierige sfeer ontstaat en anderzijds veel geleerd wordt. Irene houdt haar cursisten waar nodig een spiegel voor waardoor grote stappen vooruit kunnen worden gezet in de persoonlijke ontwikkeling. Ik ben fan van Irene's werkwijze."

Arjan Jansen
Locatiemanager at Woonzorgconcern IJsselheem
Zwolle

"Sinds 2003 tot heden traint Irene binnen onze organisatie. Irene is een gedreven trainer die zich voor de volle 100 % inzet. Spreekt mensen aan en kan goed 'de pijn' boven water krijgen. Ze is enthousiast en brengt dit over op anderen in haar omgeving."

Opleidingsco├Ârdinator Zorggroep Liante
Truus Kuiper

"Irene is een coach die helder en duidelijk is vanuit haar eigen werkervaringen, theoretische kennis en gevoel voor mensen. Een persoonlijkheid die aandacht voor je heeft, die met je meedenkt, helder de zaken kan weergeven en inspireert tot veranderingen. Tevens een mooi mens om mee om te gaan."

Truida Meijering
locatieleider:
Rikkingahof en De Vrijheidshof

Irene de Groot

Irene de Groot is initiatiefnemer van Ideemajeur en Baanboetseren

 

Irene de Groot
Tongerboutstrjitte 21
9051 ET Stiens
058-8447679 | 06-23959112